LIFESTYLE by Marilynn.be

lifestyle.marilynn.be
DecoratieHome & DesignMannenkledingVrouwenkleding

Juttu Brands & FriendsJuttu is een concepstore full of fashion, maar ook home & deco, beauty, food, boeken en cadeau-ideeën voor hem en haar.

Juttu is echter zoveel meer dan een winkel, Juttu is a way of living.

Een lifestyle waarbij we hoog inzetten op trends, feelgood en positiviteit, maar ook op bewustzijn.

Dat levert een unieke, eigenzinnige mix op van lokale en internationale brands met een sterk verhaal. Het is net de liefde voor dat soort verhalen dat onze klanten, medewerkers en leveranciers met elkaar verbindt.

What’s our story?

JUTTU (ZN) AFKOMST: uit het Fins – spreek uit als: ‘joe toe’ | BETEKENIS: 1. Verhaal of storytelling 2. Anekdote (meestal over een incident, kort en vaak humoristisch) 3. Artikel in een krant 4. Stuff, business, ding(en) (bv: we doen allerlei ‘dingen’ samen) 5. Voorkeur (bv: dat is helemaal mijn ding, mijn voorkeur) 6. Something, een aantrekking, een crush (bv: er is iets tussen die twee mensen, they have ‘Juttu’).


GA NU NAAR DE WEBSITE