LIFESTYLE by Marilynn.be

lifestyle.marilynn.be
Decoratie

Tenstickers

Wie zijn wij …

Tenstickers.be is ontstaan uit de ondernemersgeest van vakmensen uit de decoratie-en e-commercesector. Ons doel is om de decoratiesector een boost te geven door de consument direct in contact te laten staan met de producenten, zonder tussenkomst van een tussenpersoon (bv. retailers). Wij streven dit te doen door onszelf volledig ter beschikking te stellen aan onze klanten en tegelijkertijd proberen wij de laagste prijzen te hanteren.

Ons design team is constant bezig met het ontwerpen van nieuwste trendy designs, deze designs geven u de mogelijkheid om uw huis, auto of andere voorwerpen een persoonlijke “touch” te geven.

In het productieproces gebruiken we de nieuwste technologie voor het snijden en drukken van onze stickers. Dit zorgt ervoor dat we onze stickers in hoge kwaliteit kunnen drukken, ook gebruiken we de beste kwaliteit vinyl voor de productie van onze stickers waardoor ze een lange levensduur hebben.

De doelstelling van Tenstickers.be is om te voorzien in alle behoeften van onze klanten op het gebied van decoreren en personaliseren van hun omgeving.


THE TENSTICKERS ONLINE SHOP

Hoe doen wij het …

Elk individueel deel van het Tenvinilo team werkt met het doel om onze klanten tevreden te stellen met unieke decoratie producten gemaakt naar hun behoeften.

Onze belangrijkste reden hiervoor is dat we willen dat onze klanten het gevoel hebben dat ze de steun van een multinational hebben, terwijl ze de nauwe en persoonlijke behandeling van een lokale handel krijgen.

Dit is mogelijk dankzij een internationaal team van meer dan 40 mensen in ons productiecentrum in C/ Jacquard 44, 08205 Sabadell (Barcelona), die zich elke dag inzetten om te voldoen aan alle behoeften van klanten over de hele wereld op het gebied van decoratie of aanpassing van ruimtes, zonder daarbij de kwaliteit van ons werk uit het oog te verliezen.

Het kantoorpersoneel en de 5 afdelingen die onze fabriek vormen, werken allemaal op een gecoördineerde manier om de producten voor te bereiden, waarbij ze belangrijke richtlijnen volgen op het gebied van menselijkheid, ervaring en kwaliteit, zodat we ze zo snel mogelijk ter beschikking kunnen stellen van transportbedrijven om elke hoek van de wereld te bereiken.

De producten worden voor 70% door mensen en voor 30% door technologie gemaakt.

Ons doel is de sector te dynamiseren door de tussenpersonen te elimineren en de eindklant economischere prijzen te kunnen aanbieden. Daartoe beschikken wij over een designstudio die voortdurend nieuwe, avant-gardistische en exclusieve collecties ontwerpt die een unieke en persoonlijke toets zullen geven. Evenzo beschikken wij, om elk van de creaties vast te leggen, over de nieuwste technologie voor het snijden of bedrukken van vinyl, papier, tapijten, foto’s, enz., naast het gebruik van grondstoffen van de hoogste kwaliteit.