LIFESTYLE by Marilynn.be

lifestyle.marilynn.be
GezeldschapsspelenSpeelgoed

Het Spelhuis – Zonhoven

Hallo, ik ben Sarah. Ik ben 30 jaar, mama van Amara en plusmama van Matthias en Kara. In 2017 heb ik samen met mijn man Sven Het Spelhuis opgericht. We misten toen een leuke plek waar we spellen konden kopen. Begonnen als hobbyproject, maar ondertussen de grootste spellenspeciaalzaak van België. De allerleukste job is voor mij: ik mag beslissen welke nieuwe producten in het gamma komen. Dat brengt me meteen bij mijn andere taak: Die producten moeten natuurlijk op de website komen. Volg je ons al op social media? Ook voor die berichtjes ben ik verantwoordelijk. Maar als het wat drukker wordt, spring ik ook in bij het maken van pakketjes.

Dit is Sven, mijn man. Het was zijn idee om met Het Spelhuis te beginnen. In 2020 heeft hij zijn job opgegeven om ook fulltime bij Het Spelhuis te komen werken. Was dat even spannend! Sven houdt er van om nieuwe ideeën in te voeren. Hij zorgt ervoor dat alles binnen Het Spelhuis op rolletjes loopt. Een klantenvraag? Dan kom je vaak bij hem terecht. Naast flauwe grapjes maken houdt hij natuurlijk ook erg van spellen spelen. Zijn favoriete spellenmaker is Stefan Feld.

KLIK HIER DE WEBSITE EN VOORAL ZEER VEEL SPEELPLEZIER