LIFESTYLE by Marilynn.be

lifestyle.marilynn.be
Home & Design

Atmooz – Lighting – Geel

Atmooz [at-moos]: afgeleid van atmos-sfeer
set the mood | verlichting & decoratie

Charrell Home Interiors creëert al ruim 20 jaar met veel passie de interieurs van uw dromen. Collecties worden samengesteld, interieurs worden gedetailleerd en er wordt persoonlijke begeleiding geboden totdat alles op zijn plaats staat. Charrell levert een totaalconcept voor uw interieur. Deze visie vormde de basis voor een maatwerkcollectie verlichting en decoratie die in 2019 resulteerde in ATMOOZ en een geheel nieuwe richting.

 

Met veel enthousiasme betreden de broers Yannick en Didier Breckpot met Atmooz de online markt.

Atmooz staat synoniem voor betaalbaar eigentijds design met een knipoog. Een uitgebreide verlichtings- en decoratiecollectie met een chique uitstraling. De collectie wordt voortdurend bijgewerkt en uitgebreid. Nieuwe items worden ontworpen en ontwikkeld met de nadruk op kwaliteit en schoonheid. Een nieuw ontwerp wordt pas in de familie opgenomen als het de karakteristieke Atmooz-sfeer ademt.

Atmooz verkoopt zowel nationaal als internationaal aan interieurjunkies en professionals uit de interieurbranche, restaurants en hotels. Neem gerust een kijkje op onze website (dit is een mooie plek om te beginnen!) of ontdek de volledige collectie live in de Charrell conceptstore in Geel.


BENIEUWD NAAR WAT ATMOOZ TE BIEDEN HEEFT, KLIK DAN HIER